REGISZTRÁCIÓ

*

*

*

*

*

*

ELFELEJTETT JELSZÓ

*

DUNA MSZ

<span class="stronger">DUNA MSZ</span>

Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. – televízió, rádió, MTI, online

DUNA MSZ

<span class="stronger">DUNA MSZ</span>

Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. – televízió, rádió, MTI, online

Superbrands-díjas a Kossuth és a Petőfi rádió

Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.A magyar hallgatók egyharmada követi rendszeresen figyelemmel a közmédia rádióadásait, zömük pedig a két, most elismert csatornát választja.

 

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI)

kossuth logo 150Superbrands-díjas a Kossuth és a Petőfi rádió, azt ezt tanúsító oklevelet szerdán vehette át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. rádiós médiaszolgáltatásért felelős igazgatója Budapesten.

Galambos István az eseményen elmondta: a magyar hallgatók egyharmada követi rendszeresen figyelemmel a közmédia rádióadásait, zömük pedig a két, most elismert csatornát választja.

Nagyon örülünk a díjnak, amely valamennyi kolléga teljesítményének szól - tette hozzá az igazgató, megemlítve, hogy a két rádió már 2012-ben is elnyerte ezt az elismerést.

petofi logo 150A Brand Council független szervezet 1995-ben Nagy-Britanniában elindított, ma már közel 90 országban kiosztott elismerése azon márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve e kivételes eredmények fenntartását biztosítják.

Otto Krisztina, a Superbrands képviselője az eseményen elmondta: a közel 200 kategóriában kiosztott elismerésért évente 800 márka verseng, amelyet a szakmai zsűri és egy fogyasztói kutatás alapján választanak ki. Ezek közül - ismertségüket és kedveltségüket felmérő kutatás alapján - 350-et díjaznak.


 

 

 Budapest, 2015. július 29. Galambos István, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. rádiós médiaszolgáltatásért felelős igazgatója és Otto Krisztina, a Superbrands képviselője, aki átadta a Kossuth és a Petőfi rádió Superbrands-díját tanúsító oklevelet az igazgatónak a közmédia Naphegy téri épületében 2015. július 29-én.  Budapest, 2015. július 29. Galambos István, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. rádiós médiaszolgáltatásért felelős igazgatója és Otto Krisztina, a Superbrands képviselője, aki átadta a Kossuth és a Petőfi rádió Superbrands-díját tanúsító oklevelet az igazgatónak a közmédia Naphegy téri épületében 2015. július 29-én.
 

Superbrands-díjas a Kossuth és a Petőfi rádió
Budapest, 2015. július 29. Galambos István, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. rádiós médiaszolgáltatásért felelős igazgatója és Otto Krisztina, a Superbrands képviselője, aki átadta a Kossuth és a Petőfi rádió Superbrands-díját tanúsító oklevelet az igazgatónak a közmédia Naphegy téri épületében 2015. július 29-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Azonosító: D_NOE20150729006

 

Superbrands-díjas a Kossuth és a Petőfi rádió
Budapest, 2015. július 29. Galambos István, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. rádiós médiaszolgáltatásért felelős igazgatója átveszi a Kossuth és a Petőfi rádió Superbrands-díját tanúsító oklevelet Otto Krisztinától, a Superbrands képviselőjétől a közmédia Naphegy téri épületében 2015. július 29-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Azonosító: D_NOE20150729007

TOP